Informatii livrare

1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door.
2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
4. SMART LIGHTS va oferă transport gratuit până la punctul de distribuție al transportatorului indiferent de valoarea comenzii sau de distanță.

Conditiile de transport sunt valabile daca adresa de livrare se află pe raza curierului si nu sunt km exteriori. Pentru a verifica daca nu exista km exteriori si daca va aflati in raza Urgent Cargus va rugam sa dati click pe link-ul de mai jos:

http://www.urgent-cargus.ro/tools/cautare-localitate/

Daca adresa de livrare nu este in raza curierului, clientul va plati diferenta in functie de numarul de km.

Livrarea se face prin:

  • firma de curierat, Urgent Cargus;

Dacă selectezi opțiunea “Plata la livrare”, în momentul primirii coletului trebuie să înmânezi curierului suma aferentă produselor comandate.   Cel mai bine este ca în ziua primirii coletului să ai la tine suma exactă pe care trebuie să o plătești pentru comandă.

TIMPUL DE LIVRARE: în termen de 24-48 de ore (1-2 zile lucrătoatoare de la data emiterii comenzii)

PENTRU ZILELE DE LUCRU (LUNI - VINERI) COMANDA VA FI EXPEDIATĂ ASTFEL: Comenzile plasate și procesate până la ora 17:00 vor fi expediate a doua zi către tine.  
PENTRU COMENZILE PLASATE ÎN WEEKEND ȘI ÎN ZILELE NELUCRĂTOARE: Comenzile vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare, iar livrarea este preconizată în 1-2 zile lucrătoare.   

În cazul în care pachetul este deteriorat, îți recomandăm să refuzi primirea și să ne informezi despre situație. Vom încerca să trimitem din nou comanda cât mai curând posibil sau să restituim suma plătită.   O verificare mai detaliată a pachetului este posibilă numai după efectuarea plății și semnarea confirmării.   
Curierul nu este obligat să participe la acest proces, dar îl poți ruga să aștepte până când ai verificat expedierea. Daca curierul nu este de acord poti refuza acceptul la primirea coletului.

Te rugam sa ne contactezi pentru orice sesizare in privinta livrarii coletului la adresa de email: office@smart-lights.ro