Cum cumpar, cum platesc

1. CUM CUMPAR

Cauta produsul dorit: Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in in partea de sus a ecranului.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in coș”. Se pot adauga produse din listingul de categorie de produse sau din pagina de afisare detalii produs.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Dupa adaugarea fiecarui produs, se afiseaza un sumar al produselor afisate in cos, poti accesa direct  cosul de cumparaturi, sau poti continua navigarea in site.

Cand termini verifica-ti cosul.

La vizualizare rapida cos (treci mouse-ul peste simbolul din dreapta sus) se poate  vedea un listing cu toate produsele, valoarea totala si un buton PLATESTE ACUM care-ti permite startul procedurii de checkout.  Aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. Comanda se poate face fie ca utilizator logat (adresa email, parola), fie ca oaspete fara creare cont, utilizand comanda rapida. Odata autentificat, se confirma datale de livrare si facturare; de obicei, acestea coincid, sau daca nu, se poate specifica in mod explicit acest lucru, inclusiv se poate adauga o adresa noua, la nevoie si se continua procedura de checkout.

Detalii de facturare si livrare comanda

In timpul procedurii de checkout se alege transportatorul, se confirma acceptul termenilor si conditiilor
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita
Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.
Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiileSMART LIGHTS inainte de a trimite comanda.
Dupa alegerea modalitatii de plati si trimiterea comenzii se va confirma generarea acesteia, statusul corespunzator si vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea acesteia. In final, in contul utilizator exista posibilitatea verificarii starii comenzii emise (in lucru, livrata, etc) utilizatorul fiind tinut la curent procesarea acesteia.


2. CUM PLATESC

A. La livrarea cu ramburs

La livrarea cu ramburs, plata cu numerar se face in lei, integral atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4999lei.

B. Plata cu cardul

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, SMART LIGHTS  foloseste procesatorul de plati online PlatiOnline. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele SMART LIGHTS . Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Platile efectuate online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, sunt procesate in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). 

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. 

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SMART-LIGHTS

În cazul plăților online care au statusul de "Tranzacție în curs de verificare" procesarea comenzilor și livrarea acestora se vor face în termen de până la 5 zile lucrătoare. Veți fi notificat de către Partenerii PlatiOnline de rezultatul verificării de securitate.Procesam si livram numai comenzile care au fost autorizate cu succes de catre Plati Online.