Garantia produselor


Produsele comercializate de www.smart-lights.ro provin din surse autorizate direct de la producator si beneficiaza de garantie nationala sau internationala conform producatorului sustinuta de unitati service autorizate ale producatorului.

Persoanele fizice beneficiaza de o garantie de 24 luni de la data achizitiei conform facturii fiscale.

In cazul persoanelor juridice, perioada de garantie este de 12 luni de la data achizitiei conform facturii fiscale.

Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile.

Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.


Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate sau s-a predat produsul persoanei desemnate de catre acesta pana la data aducerii produsului in stare normala de utilizare, respectiv data notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.

Operatiunile efectuate de service in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate; aceste documente devin parte integranta a declaratiei de garantie.

Termenul maxim de solutionare este de 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a predat produsul vanzatorului. Pentru mai multe detalii consultați Politica de Retur