Politica de retur

Politica de retur SMART LIGHTS

In cazul in care doriti sa anulati o comanda inainte ca produsele sa fie efectiv livrate, va rugam sa contactati SMART LIGHTS la numarul de telefon (0748)-073-834 sau la adresa de email office@smart-lights.ro

Potrivit legislatiei din Romania, articolul 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor.

Termenii si conditiile de returnare a produselor

Daca doriti sa returnati dupa ce produsele v-au fost livrate, trebuie sa solicitati in scris acest fapt, completand formularul de retur din aceasta pagina conform indicatiilor si sa specificati in mod clar ce produse doriti sa returnati, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea lor. Formularele completate dupa acesta perioada nu sunt valabile. Un operator SMART LIGHTS va va contacta pentru a stabilii detaliile legate de returnarea produselor in termen de 3 zile lucratoare din momentul inregistarii.

Descarca formularul de retur

completeaza-l si trimite-l la adresa office@smart-lights.ro

Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile aferente, documentele originale, in ambalajul lor original, daca este posibil. Pentru produsele returnate conform prezentei Politici de retur trebuie sa suportati integral costurile legate de returnarea acestora.

Va rugam sa aveti in vedere ca, in calitate de consumator, sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora . Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, prezinta urme de montaj, uzura sau folosire, zgarieturi, este murdar si nu poate fi revandut ca si produs nou, se va percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat.

SMART LIGHTS va rambursa contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile de la receptionarea produselor prin transfer bancar intr-un cont in lei indicat de dumneavoastra in formularul de retur, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la  tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

In toate cazurile nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a rambursarii.

Costul de transport se plateste astfel: daca returul se face prin intermediul firmei de curierat agreate de SMART LIGHTS costul de retur se scade din suma de rambursat, iar daca returul se face printr-o alta firma de curierat decat cea indicate de noi, clientul va plati transportul.

Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade in sarcina dumneavoastra. La receptia produsului returnat se intocmeste un proces verbal de constatare si se fac fotografii pentru a putea face dovada diminuarii valorii produselor (daca este cazul).

La primirea coletului, va rugam sa verificati integralitatea ambalajului. In cazul in care coletul prezinta ambalajul deteriorate in momentul receptionarii acestora este obligatoriu incheierea unui proces verbal cu agentul transportator, in care sa constate livrarea cu ambalajul deteriorat.

Acceptarea produselor

Pentru produsele vandute si livrate de SMART LIGHTS, cumparatorul beneficiaza de returul produselor in termen de 14 zile. Clientul are obligatia sa sesizeze in scris prin completarea formularului de reparatii orice defectare sau lipsa a componetelor produselor in termen de 5 zile de la receptionarea produselor.

Clientul are obligatia sa verifice integritatea fiecarui element inainte de asamblare si sa nu asambleze produsul in cazul in care constata defecte ale produsului sau elementelor din produs. Asamblarea produsului in aceste conditii atrage dupa sine pierderea garantiei. Prin montarea produselor care au fost livrate se intelege acordul dumneavoastra privind conditiile de utilizare, ceea ce inseamna ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Formular de reparatie

Daca produsul pe care l-ati comandat ajunge la dumneavoastra cu defectiuni precum:

  • segmente rupte sau lovite
  • zgarieturi, led-uri lipsa, loviri


acestea se pot inlocui gratuit. Descarca formularul de mai jos, completeaza-l si trimite-l la adresa office@smart-lights.ro.

La completarea formularului completati toate campurile cerute. Pentru o mai buna identificare va rugam sa completati toate campurile de mai jos si fotografiati reperul afectat/distrus.

Atasati pozele formularului tiparit si completat si trimite-l prin posta, sau completati formularul electronic cu pozele atasate direct in fisierul word.

Atentie! Nu beneficiate de inlocuirea gratuita a reperului distrus din cauza montarii necorespunzatoare asa cum rezulta din manualul de folosinta.

Inainte de a completa formularul reparatii gratuite asigurati-va ca reperul respectiv nu a suferit stricaciuni cauzate de dvs. cauzate de manipularea necorespunzatoare a produsului.

Sesizarile trebuie semnalate in maxim 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

Termenul de livrare al reparatiilor este de 15 zile calendaristice.

Descarca formularul de reparatie